pondělí 18. srpna 2014

Shopping time

Zdravím! :)
Dnešní a taky druhý článek jsou Nákupy..
Mám tu jen kosmetiku, ale druhý článek o nakupování bude oblečení.:)
No a můžeme jít na to!
Přečti si celý článek :)

Balea sprchový gel- s vůní Kokosu a Nektarinky. Ještě jsem ho nezkoušela, ale věřím že bude úžasnej.♥ Dostala jsem ho včera od kamarádky k svátku. Balea sprcháče jsou boží. Měla jsem melounový a měla jsem v plánu koupit si mangový, ale když už mi ho kamarádka dala tak jsem se na to vykašlala. Budu se snažit vám sem co nejdřív dát recenzi.:)

Dermacol Aroma ritual sprchový gel-  Když jsem si nekoupila Baleu, musela jsem si koupit Dermacol. Tyhle sprcháče já miluju.♥ Tenhle je třešňový. Vážně krásně voní.Měla už jsem čokoláda s pomerančem a sestře jsem minulý rok koupila melounový. Je fakt, že jsem na melounový věci.:D  Tenhle vím ,že stál 39,90 Kč. Pokusím se taky dát sem recenzi:)

(Nejde to otočit:/)
Essence 101 absolute pure- Tenhle lak je průhledný. Miluju laky od Essence, hlavně ty štětečky :33 Ten jsem si dnes nekoupila. Stál 44,90-

Essence 138 L.O.L-  Jelikož jsou laky stejný, jenom barvy se liší, nemám o tom co psát. Ale tenhle mi koupila sestra v Kauflandu. Teď tam mají essence o.O Už jsem ho zkoušela, kryje parádně po 1 vrstvě :)

Essence 103 space queen- Koupila jsem si ho dneska taky za 44,90.:) Nanáší třpytky. A to dost.. Jen když chcete otřít štěteček tak tam už ty třpytky nejsou, což je blbý.. Takže si tam musíte dát velkou vrstvu..:/ Ale jinak je parádní :)

Essence stěteček smokey eyes- Nevím kolik stál, taky jsem ho dostala od kamarádky k svátku. Ale zkoušela jsem ho jednou a je docela fajn. Stíny se na něj "chytí", ale když si je dáváte na oči, tak to padá, a hodně..:/ 
Miss sporty Pump Up Booster mascara- Tuhle řasenku jsme si se sestrou koupili v Dm a ještě jsem ji nezkoušela, ale má moc zajímavý kartáček. Stála 89,90 Kč. Ještě o tom nic říct nemůžu, protože jsem ji ještě nezkoušela, ale udělám brzy recenzi :)
kartáček

Essence XXXL longlasting lipgloss- Je krásný, bohužel mně nes
luší, teda aspoň červená mně nesluší,ale když si na pusu toho nedám moc, tak se to dá přežít :) Stála kolem 60 Kč.:) Je z tety, ale myslím že ji najdete i v Dm.
Uma eyeliner- Koupeno taky v Tetě za 25 Kč :) Kreslí moc pěkně, není co vytknout, blbě se ořezává, to je asi jediný, ale jinak je perfektní :) Chtěla jsem si koupit od Miss sporty, ale nakonec zvítězila od Umy♥
Kreslí vážně krásně! o.O 

       Přeji pěkné odpoledne♥
                                                                                                                                    Pett.











4 komentáře: